Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Στον Καναδά μοντάρισμα, στην Αγγλία... ανταλλαγές

Στην άλλη άκρη του ατλαντικού, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για να αποκτήσει την ετοιμότητα, τους αυτοματισμούς και τους ρυθμούς που απαιτούνται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στα γραφεία της ΠΑΕ ξεκίνησε η προσπάθεια για την απόκτηση επιθετικού. 
CLOSE WINDOW

Πριν, όμως, οι «πράσινοι» κάνουν επίσημα την πρώτη τους κίνηση, η είδηση αναπαράγεται και συντηρείται περισσότερο απ’ όλους στον Τύπο του εξωτερικού.
Το γεγονός ότι η Πόρτσμουθ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Βαγγέλη Μάντζιο δημιούργησε στην Αγγλία έντονα σενάρια ανταλλαγής παιχτών μεταξύ των δύο συλλόγων.
Χαρακτηριστικά, το χθεσινό δημοσίευμα της «Daily Mail» υποστήριζε πως ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκεται το όνομα του 28χρονου διεθνούς Νιγηριανού ακραίου επιθετικού Τζον Ουτάκα. Και το συνδύαζαν με ένα «deal», στο οποίο περιλαμβάνεται η παραχώρηση των δύο «πράσινων» ποδοσφαιριστών.
Αυτό, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟ, καθώς θα πρέπει να συναινέσουν και οι Μάντζιος, Σεϊταρίδης. Στον πρώτο, οι «πόμπεϊς» καλύπτουν ολόκληρο το συμβόλαιό του, όμως ο παίχτης εξετάζει κι άλλες προτάσεις (σ.σ.: Χέρτα), ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, αν δεν ικανοποιηθεί πλήρως από μια νέα προσφορά, να παραμείνει τουλάχιστον για ακόμη ένα εξάμηνο στην Παιανία. Ενώ, όσον αφορά στον Σεϊταρίδη, ακόμη δεν έχει εκφράσει τη θέση του...
Οσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, ξεκινάει από την προτίμηση του Νίκου Νιόπλια να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης με έναν παίχτη ο οποίος θα έχει την αίσθηση του γκολ, θα μπορεί να κινείται με άνεση και στη δεξιά πτέρυγα και ολοκληρώνεται με τη διάθεση της ΠΑΕ να «τρέξει» όσο γίνεται πιο γρήγορα την υπόθεση, ώστε με τον ερχομό του ΠΑΟ από τον Καναδά και τις ΗΠΑ που βρίσκεται από χθες, ο παίχτης να είναι στη διάθεση του 45χρονου τεχνικού.
Βέβαια, το ιδεατό αποτέλεσμα για τον Νιόπλια θα είναι να αποκτηθεί ο Νέμεθ, όμως προς το παρόν οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ελιγμούς. Το ποσό, ωστόσο, των 2 εκατ. ευρώ που φαίνεται να ζητούν οι «κόκκινοι» θεωρείται απαγορευτικό στο «τριφύλλι» και δεν το έχουν προσφέρει σε καμία από τις προηγούμενες τέσσερις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει (Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Φερνάντες, Ιωαννίδης) και έτσι -προς το παρόν, τουλάχιστον- οι «πράσινοι» μετακινούν το ενδιαφέρον τους στην αμέσως επόμενη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου