Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η κλήρωση φέρνει παίκτη στον ΠΑΟΚ!

Η πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ έχει... τρελάνει κόσμο και κοσμάκι, αλλά στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν την επόμενη μέρα, μην έχοντας να κάνουν κι αλλιώς. Κι αυτή (η επόμενη μέρα) τους είχε ένα πολύ καλό δώρο, μία βατή κλήρωση στη φάση των ομίλων που ανοίγει την όρεξη σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για πρόκριση στους “32” του Europa League. Δερμιτζάκης: "Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής"

Τα ονόματα των Κλαμπ Μπριζ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεάλ, αλλά και το πρόγραμμα, δίνουν στον δικέφαλο του βορρά τη δυνατότητα να ελπίζουν σε πρόκριση. Έτσι, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη με γρήγορες κινήσεις τα... έβαλε κάτω και οριστικοποίησε που “πονάει” η ομάδα, ή τελοσπάντων χρειάζεται ενίσχυση και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ερωτηθείς, πριν από λίγο, σχετικά με αυτό, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής, αλλά την ίδια στιγμή τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από το υπάρχον υλικό που έχει στα χέρια του.

Θέλει έναν αριστερό χαφ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Ενός παίκτη που θα “ξεμπλοκάρει” κι άλλο τον Βιεϊρίνια, αλλά και θα δώσει ανάσες όποτε χρειαστεί σε έναν εκ των Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη. Θα πρόκειται για ενδεκαδάτο άσο, που θα ξεκινά στο βασικό σχήμα και θα δίνει περισσότερη ταχύτητα στον ΠΑΟΚ.

Το σκεπτικό

Αυτό, άλλωστε, έχει αφήσει να εννοηθεί ο Παύλος Δερμιτζάκης με τις δηλώσεις και μετά το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ. Το μόνο που λείπει, λοιπόν, για να γίνει “τέλειο” το ρόστερ της ομάδας είναι ένας παίκτης πιο ουσιαστικός στην επίθεση, αφού οι παίκτες δείχνουν πως δημιουργούν ευκαιρίες, οι οποίες, όμως δεν ολοκληρώνονται. Και όταν μιλάμε για “τελικές ενέργειες”, δεν εννοούμε παίκτη τύπου “Μουσλίμοβιτς” που θα κάνει τη “δουλειά” του, δηλαδή θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά και παίκτη τέτοιο που θα δώσει πιο σωστή “τελική πάσα”.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ:

1η αγωνιστική: 16 Σεπτεμβρίου, Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου, ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
3η αγωνιστική: 21 Οκτωβρίου, Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ
4η αγωνιστική: 4 Νοεμβρίου, ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ
5η αγωνιστική: 2 Δεκεμβρίου, ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ
6η αγωνιστική: 15 Δεκεμβρίου, Ντιναμό-Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

Μπουσαΐντι: “Δεν φοβόμαστε κανέναν”

Εν τω μεταξύ, ο Αίς Μπουσαΐντι δέχτηκε την κλήρωση με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του: “Δεν μπορείς να βρεις αδύναμη ομάδα. Όλες είναι δυνατές. Αν είμαστε τακτικά καλοί, ακούσουμε τον προπονητή μας και μείνουμε συγκεντρωμένοι, νομίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε”.

Ενώ για το χθεσινό ματς και την ιστορική πρόκριση, είπε: “Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε τα παιχνίδια από νωρίς. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Όπως και στο εκτός έδρας ματς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα και όχι στην παράταση. Κρατάμε την πρόκριση και το γεγονός ότι πήραμε το εισιτήριο για τους ομίλους. Πρέπει να μάθουμε να "σκοτώνουμε" τον αντίπαλο από νωρίς. Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο”.

Το πρόσωπο του “φωτίστηκε” όταν έπρεπε να περιγράψει τα συναισθήματα του για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του “Σουκρού Σαράτσογλου”: “Ω Θεέ μου. Δεν έχω λόγια να μιλήσω για αυτόν τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε. Αισθάνθηκα ότι παίζαμε στην Τούμπα. Ήταν πολύ πιο δυνατοί από τους 40.000 της Φενέρ. Τους αφιερώνω τη νίκη και τους υπόσχομαι ότι θα ζήσουν ανάλογες στιγμές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου