Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ενοχλημένοι από την ποινή στον Παναθηναϊκό


Ενοχλημένοι είναι στον Παναθηναϊκό από την ποινή… χάδι στον Ολυμπιακό για τα έκτροπα και την διακοπή του αγώνα στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.


Οι πράσινοι μιλούν για αναίρεση των κανονισμών και ύπαρξη πλέον δεδικασμένου επικίνδυνου για το ελληνικό μπάσκετ.

Η τιμωρία των εννέα αγωνιστικών ή οποία με την έφεση θα γίνει τέσσερις ουσιαστικά δημιουργεί ένα δεδικασμένο που είναι επικίνδυνο για όλο το ελληνικό μπάσκετ, μιας και σε κάθε διακοπή αγώνα, το κόστος για την ομάδα θα είναι μόνο… μερικά εισιτήρια λιγότερα και φυσικά αυτό που θα τιμωρείται θα είναι το ίδιο το μπάσκετ, με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό που ουσιαστικά προκαλεί το κοινό αίσθημα είναι ότι δεν υπήρξε αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό, που άδικα προσπαθεί να περάσει ότι τιμωρήθηκε αυστηρά, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι μετά την έφεση που θα κάνει (όπως συμβαίνει πάντα) η ποινή του θα μειωθεί στο μισό.

"Ο κανονισμός αναφέρει αφαίρεση βαθμών" λένε χαρακτηριστικά οι πράσινοι και υποστηρίζουν πως δεν έχει ξαναγίνει μια ανάλογη απόφαση στο παρελθόν. "Πλέον, θα διακόπτονται παιχνίδια, θα τιμωρούνται οι ομάδες με αγωνιστικές και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά", τόνιζαν κύκλοι της ΚΑΕ.

Μόνο τρέξιμο

Στα αγωνιστικά τώρα, η συναυλία των U2 επηρέασε και τις προπονήσεις των πρασίνων, που συνεχίστηκαν μόνο το πρωί, με την επιπρόσθετη παρουσία των Γκεόργκι Σερμαντίνι και Νέστορα Κόμματο.

Ο Γεωργιανός γύρισε μία μέρα πριν τελειώσει η άδεια του, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, θα προπονηθεί με τους πράσινους, βοηθώντας στην προετοιμασία. Στο ίδιο πλαίσιο θα ενταχθεί αργότερα και ο Νίκος Σπανός αλλά και κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Την Παρασκευή οι παίκτες του "τριφυλλιού" αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν μόνο πρωινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο το πρωί στον στίβο του ΟΑΚΑ και αμέσως μετά μπάσκετ στο κλειστό και ειδικότερα σε ένα από τα βοηθητικά του.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις το πρωί και μπάσκετ το απόγευμα. Την Κυριακή οι "πράσινοι" θα έχουν ρεπό.

Παράλληλα σήμερα αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει το Σάββατο τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία για την φάση των 16 του Μουντομπάσκετ.

Νέες ώρες

Από την Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσουν τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώνουν τις κάρτες διαρκείας τους μέχρι και 12 Σεπτεμβρίου ενώ από 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η κανονική διάθεση.

Το νέο ωράριο των εκδοτηρίων της Λ. Αλεξάνδρας και του Ο.Α.Κ.Α. που θα ισχύσει από την Δευτέρα 06/09 έχει ως εξής:
Δευτέρα - Παρασκευή 10πμ-8μμ
Σάββατο 11πμ-5μμ
Κυριακή 11πμ-3μμ
Πληροφορίες: τηλ. 210-6440010 και στο www.paobc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου