Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πρώτη προπόνηση για Ζιλμπέρτο




Την πρώτη του προπόνηση μετά το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής έκανε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα του επιθετικού
Ο 33χρονος άσος του "τριφυλλιού" ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή των πράσινων στον Καναδά και το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση, υπό το βλέμμα του Νίκου Νιόπλια



Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που γύρισε από την άδεια του καλοκαιριού (και αυτό γιατί η Βραζιλία έφτασε στους "8" του Μουντιάλ) και όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο το πρωί έκανε ατομικό πρόγραμμα ακολουθώντας τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά του Καναδά.

Τελειώνει του επιθετικού

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, αφού με Σισέ και Πετρόπουλο δύσκολα θα βγει μια σεζόν σε Πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο.

Βέβαια τα χρήματα που θα δοθούν για την απόκτηση του δεν θα ξεπερνούν τις 600.000 με 700.000 Ευρώ, καθώς θα προορίζεται για δεύτερη/τρίτη λύση.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου