Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Θέλει Χρυσικόπουλο ο Παναθηναϊκός

Όσο ο ίδιος μεγαλώνει και ωριμάζει μπασκετικά, τόσο ωριμάζουν και οι συνθήκες για να μετουσιωθεί σε πρόταση το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, το οποίο προϋπάρχει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ο λόγος φυσικά για το Λίνο Χρυσικόπουλο, που «βγάζει μάτια» με την εθνική ομάδα των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βίλνιους, αναγκάζοντας τους «πράσινους» να… επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Ο 18χρονος (1η Δεκεμβρίου τα κλείνει) φόργουορντ, είναι μαζί με τον Βαλανσιούνας και τον Τζεντίλε (γιο του Νάντο), οι αποκαλύψεις της διοργάνωσης και όπως είναι φυσιολογικό αρκετοί σκάουτερς και G.M έχουν γράψει με «χρυσά γράμματα» τα ονόματά τους στα μπλοκάκια τους. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον παίκτη εδώ και καιρό αλλά δεδομένου ότι δεν είχε ενηλικιωθεί, έπρεπε να απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη Άρη για την απόκτησή του, με το έδαφος να μην είναι σε καμία περίπτωση πρόσφορο.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν. Ο Λίνος από τις 2/12 έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου ο ίδιος επιθυμεί χωρίς την συγκατάθεση κανενός και η «πράσινη» ΚΑΕ έχει ήδη ενημερώσει ότι προτίθεται να δαπανήσει έως και ένα εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη, πράγμα που σίγουρα ηχεί θετικά στα αυτιά των διοικούντων τον Άρη, ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Αυτό που οι άνθρωποι των κίτρινων φοβούνται είναι οι αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει μία ενδεχόμενη παραχώρηση του Χρυσικόπουλου, τόσο στις τάξεις των οπαδών, όσο και στο εσωτερικό του συλλόγου.
Είναι αλήθεια ότι ένα τέτοιο ποσό θα δώσει στον Άρη την ευκαιρία να «τρέξει» τα έξοδα της σεζόν, χάνοντας βέβαια ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, η απόφαση που θα πάρει η διοίκηση του Άρη.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου