Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΣΤΙΒΟΣ - Πέμπτοι στη σκυταλοδρομία!

ΣΤΙΒΟΣ - Πέμπτοι στη σκυταλοδρομία!


Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα








Την 5η θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας 4χ400 ανδρών πήρε η ελληνική ομάδα με 3.07.12 και κατετάγη 10η στο σύνολο, με συνέπεια να μην περάσει στον αυριανό τελικό της έκτης και τελευταίας ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.
Για την ελληνική ομάδα έτρεξαν κατά σειρά οι Πέτρος Κυριακίδης, Δημήτρης Γράβαλος, Παντελής Μελαχροινούδης και Σωτήρης Ιακωβάκης. Την πρώτη θέση στη 2η σειρά πήρε το Βέλγιο με 3.03.49 που ήταν και η κορυφαία επίδοση των προκριματικών.

«Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φθάσω ως εδώ κι ελπίζω η σημερινή μας εμφάνιση να μας βοηθήσει και να μας δώσει εμπειρίες για το μέλλον», είπε ο Κυριακίδης μετά τον τερματισμό.

«Εγώ περίμενα έναν πολύ καλύτερο χρόνο. Δυστυχώς με 3.07 σε αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Κάναμε όμως ότι μπορούσαμε», δήλωσε ο Γράβαλος.

«Νομίζω ότι πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας αν θέλουμε να έχουμε διακρίσεις. Το 3.07 που κάναμε είναι χρόνος για Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία πρέπει να τρέχουμε πιο γρήγορα», τόνισε ο Ιακωβάκης.

Τέλος ο Μελαχροινούδης επεσήμανε: «Συμφωνώ με το Σωτήρη. Ευχαριστώ όλους τους συναθλητές μου για την εμπειρία αυτή που ζήσαμε μαζί. Είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η ομάδα πήγε άσχημα, τη στιγμή που οι Γράβαλος, Κυριακίδης πέρασαν στα ημιτελικά των 400μ και ο Σωτήρης έκανε μια εξαιρετική κούρσα στα 400μ εμπόδια. Η εμπειρία που έζησα ήταν ωραία, ελπίζω σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».
sport.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου