Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Χόρτο... τραγικό, χτύπησε ο Σισέ


Κακές ειδήσεις, πολύ κακές ειδήσεις. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Παρασκευή, μια πρεμιέρα που μπορεί να μη... γίνει. Ο αγωνιστικός χώρος σε τραγική κατάσταση, ξεκολλούσαν συνεχώς κομμάτια από το χορτάρι και τη νύφη πλήρωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έπαθε τράβηγμα στο 17’ και αποχώρησε. Αγωνία στον Παναθηναϊκό...
Για το παιχνίδι, τι να πούμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ο πρωταγωνιστής και σίγουρα η εταιρία που ανέλαβε την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, αλλά και η διοίκηση του σταδίου, έχουν τεράστιες ευθύνες. Από την κατάσταση αυτή χτύπησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, τραυματίστηκε ακόμα και ο Τσίκο της Τζένοα, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα...


Για την ιστορία τα γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχαν στο 36’ ο Γιώργος Καραγκούνης με πέναλτι και στο 68’ ο Αντώνης Πετρόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε την προσπάθεια του Σίλβα Κλέιτον.

ΤΟ ΦΙΛΜ

8' 
Ο Γκοβού σούταρε στην κίνηση, αδύναμα όμως και ο Εντουάρντο μπλόκαρε
17' Τράβηγμα φαίνεται να έχει πάθει ο Σισέ, σε μια μονομαχία του με τον Νταϊνέλι. Αμέσως ζήτησε αλλαγή ο Γάλλος και η ανησυχία μεγαλώνει. Στη θέση του μπήκε ο Πετρόπουλος. 
22' Ευκαιρία για τη Τζένοα αλλά ο Τζόρβας σταμάτησε τον Τόνι στο τετ-α-τετ. Κενό ολκής στο κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού.
26' Ωραίο σουτ του Μιγκέλ Βελόσο σε μια ταχύτατη αντεπίθεση των Ιταλών, ο Τζόρβας σε κόρνερ 
36' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Καραγκούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.
44' Κόρνερ της Τζένοα, ανενόχλητη η κεφαλιά από τον Σκούλι, η μπάλα στην αγκαλιά του Τζόρβα.
59' Την ύστατη στιγμή ο Σιμάο πρόλαβε τον Σκούλι, πριν αυτός πλασάρει τον Τζόρβα
68' ΓΚΟΛ 2-0: Από προσπάθεια του Κλέιτον που ευνοήθηκε από τις κόντρες, ο Πετρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 
Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σισέ (17' Πετρόπουλος), Λέτο, Γκοβού. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Σιμάο, Νίνης, Κλέιτον, Δημούτσος.
ΤΖΕΝΟΑ: 
Εντουάρντο, Ρανόκια, Μορέτι, Νταϊνέλι, Ραφίνια, Βελόσο, Μιλανέτο, Μέστο, Παλάσιο, Τόνι, Σκούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου