Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ζεστό το ενδιαφέρον για επιθετικό

Μπορεί ο Δημήτρης Γόντικας να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί κάποιος επιθετικός, όμως στον Παναθηναϊκό συνεχίσουν να εξετάζουν λύσεις για την γραμμή κρούσης. Ζήτησε Κλέιτον η Καβάλα.


Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας προσπάθησε να θολώσει τα νερά την Παρασκευή με τα όσα είπε στο ραδιόφωνο του sentra 103.3, όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, όμως οι πράσινοι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κινηθούν για άλλον ένα φορ.


Και αυτό γιατί σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο Παναθηναϊκός θα έχει μόλις δυο καθαρόαιμους επιθετικούς (Σισέ, Πετρόπουλος) και έναν που μπορεί να παίξει και σαν στράικερ περιοχής (Γκοβού).

Για τον Μάντζιο όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Πέμπτη, αφού η Λέστερ περιμένει την απάντηση του 27χρονου επιθετικού ενώ και αυτός με την σειρά του περιμένει κάτι καλύτερο (από Γερμανία μεριά).

Πάντως παρά τα όσα είπε ο κ. Γόντικας (πως ο παίκτης θα υπολογίζεται κανονικά αν παραμείνει στο ρόστερ), ο Νίκος Νιόπλιας δεν τον έχει στα πλάνα του, κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση, στην οποία τον είχε μαζί με τους "κομμένους" (Μελίσση, Κλέιτον, Λεοντίου).

Μιλώντας για τους "κομμένους" να πούμε πως ο Χρήστος Μελίσσης έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από ομάδες της Β' και της Α' κατηγορίας (ο ΠΑΣ του έκανε εξαιρετική πρόταση), όμως περιμένει κάτι από το εξωτερικό.

Τέλος όσον αφορά τον Σίλβα Κλέιτον, για τον Βραζιλιάνο υπήρξε ενδιαφέρον από την Καβάλα (τον ήθελε πακέτο με τον Γκαλίνοβιτς), όμως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός. Μέχρι το τέλος της άλλη εβδομάδας ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως θα έχει κλείσει σε ομάδα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου