Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «Πρόβα» για Τζένοα


«Πρόβα» για Τζένοα
Ο Νίκος Νιόπλιας άνοιξε τα χαρτιά του για το φιλικό με την Τζένοα. Σεϊταρίδης και Σιμάο έχουν προβάδισμα αντί των Βύντρα και Κατσουράνη. Σαριέγκι δίπλα στον Μπουμσόνγκ. Γκολ Σισέ, Πετρόπουλος.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, σέντρες με τελειώματα και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. O Nιόπλιας άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Τζένοα και χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι. Σιμάο, Ζιλμπέρτο Καραγκούνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή ο Σισέ. Το διπλό ήρθε ισόπαλο 1-1 με τον Σισέ να σκοράρει ξανά, όπως και ο Αντώνης Πετρόπουλος για τους αναπληρωματικούς.
Ο Χριστοδουλόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει σε πιο δυνατούς ρυθμούς ενώ ατομικά προπονήθηκε και ο Κλέϊτον λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου