Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Απόβαση στην Πόλη!

Απόβαση στην Πόλη!
Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την παρουσία του στους ομίλους του Europa League με τη νίκη επί της Φενέρ στην Τούμπα κι ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών είναι μεγάλος.
Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη για τον υπέρ πάντων αγώνα με την τουρκική ομάδα και θα έχουν στο πλευρό τους 2.450 οπαδούς. Τα... μαγικά χαρτάκια έγιναν καπνός εν ριπή οφθαλμού και την επόμενη Πέμπτη (26/8) στο πέταλο των οπαδών του «δικέφαλου» δεν θα πέφτει... καρφίτσα!
Από τα εισιτήρια που διατέθηκαν στην ΠΑΕ από την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, τα 2.200 διανεμήθηκαν στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Τα εναπομείναντα 250 κρατήθηκαν από την ΠΑΕ για τους κατόχους των διαρκείας (50), χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας (200).
Πλέον αυτό που απασχολεί κυρίως την θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ είναι η ασφαλής μετάβαση κι επιστροφή των Ελλήνων εκδρομέων από την Τουρκία. Ηδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με τους επικεφαλής των οργανωμένων που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης από την Θεσσαλονίκη και θα συναντηθούν με τα υπόλοιπα από τις άλλες πόλεις της Ελλάδας στα σύνορα, έτσι ώστε όλοι μαζί να μεταβούν στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Οσον αφορά στα αγωνιστικά, οι δυο απουσίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της Πόλης, προβληματίζουν τον τεχνικό της ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη.
Η κόκκινη κάρτα στον Βίκτορ Βιτόλο και η κίτρινη στον Βλάνταν Ιβιτς, στερούν από τους δυο βασικούς παίκτες τη δυνατότητα παρουσίας στο ραντεβού μεταξύ των δυο ομάδων το βράδυ της 26ης Αυγούστου, στο στάδιο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Την Παρασκευή ο «δικέφαλος» έχει ρεπό κι από αύριο οι παίκτες θα μπουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας για το επαναληπτικό παιχνίδι.
Ο Ολιβιέ Σορλέν θα είναι όπως όλα δείχνουν η μια επιλογή για την διπλή απουσία του ΠΑΟΚ, ενώ ο Φωτάκης έχει ένα προβάδισμα για την επιλογή του σαν ανασταλτικού μέσου, στην θέση του αποβληθέντος Ισπανού μέσου.
Χθες μετά τον αγώνα της Τούμπας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και συνεχάρη παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ ζήτησε από τους πρώτους συνεπή παρουσία στο πρόγραμμα προετοιμασίας και αποφυγή δηλώσεων μέχρι και το επαναληπτικό παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου