Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ευρωπαίος ως την Άνοιξη!

Ευρωπαίος ως την Άνοιξη!
Όμιλο που δεν μπορεί να φοβίσει τον Παναθηναϊκό έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα του Μέσι, την Κοπεγχάγη από την Δανία και την Ρωσική Ρούμπιν Καζάν. Πρεμιέρα στην Βαρκελώνη (14/9).
Η κληρωτίδα αποδείχθηκε... γενναιόδωρη στον Παναθηναϊκό. Μπορεί από τον γκρουπ των ισχυρών να έβγαλε ότι πιο καλό, όπως είναι η Ισπανική Μπαρτσελόνα, αλλά από εκεί και πέρα ούτε η Κοπεγχάγη, ούτε η Ρωσική Ρούμπιν Καζάν είναι ομάδες που μπορούν να φοβίσουν τους «πράσινους» οι οποίοι ξεκάθαρα στοχεύουν στην δεύτερη θέση.
Το «πράσινο» πρόγραμμα
1η αγωνιστική: 14 Σεπτεμβρίου: Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
2η αγωνιστική: 29 Σεπτεμβρίου: Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 3η αγωνιστική: 20 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν 4η αγωνιστική: 2 Νοεμβρίου: Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός 5η αγωνιστική:24 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 6η αγωνιστική: 7 Δεκεμβρίου: Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός
Αίτημα για... φιλοξενούμενος 
Ο άθλιος αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού σταδίου όπως τον είδε όλη η Ευρώπη στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα έκανε τους «πράσινους» να καταθέσουν αίτημα στην ΟΥΕΦΑ, με το οποίο ζήτησαν να μην είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων στις 14 ή 15 Σεπτεμβρίου, όπως και έγινε.
ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ίντερ
Βέρντερ Βρ.
Τότεναμ 
Τβέντε
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λυών
Μπενφίκα
Σάλκε 
Χάποελ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Γιουν.
Βαλένθια
Ρέιντζερς 
Μπούρσασπορ
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κοπεγχάγη 
Ρούμπιν
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν
Ρόμα
Βασιλεία 
Κλουζ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Μίλαν
Ρεάλ Μαδρίτης
Άγιαξ 
Οσέρ
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρσεναλ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μπράγκα 
Παρτίζαν Β.
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Τσέλσι
Μαρσέιγ
Σπαρτάκ Μόσχας 
Ζίλινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου