Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Πιστολέρο» στον Βόλο!

«Πιστολέρο» στον Βόλο!
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση σε φιλικό του παιχνίδι. Επικράτησε με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο στην πρόβα τζενεράλε του πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας με δύο… πιστολιές του πρωταγωνιστή του ματς, Μήτρογλου στο 33’ και το 77’. Δύο δοκάρια είχαν οι Πειραιώτες, το ένα εκ των οποίων του πολύ ανεβασμένου Ριέρα.


Ανώτερος και πιο ουσιαστικός

Ο Ολυμπιακός ήταν σήμερα εξαρχής καλύτερος  από τον Ολυμπιακό Βόλου. Πατούσε σαφώς πιο καλά μες στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήταν και πιο κινητικός και επικίνδυνος επιθετικά. 

Στο 23’ ένα σούτ του Μήτρογλου, που βρέθηκε σήμερα σε καλή μέρα, βρήκε το δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο… πιστολέρο του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα, με τον Ριέρα να έχει άμεση ανάμειξη στην φάση. Ο Ισπανός έκανε μία ωραία ενέργεια και μία καλή μπαλιά προς τον Μήτρογλου. 

Αυτός κάνει ένα πρώτο σούτ, που όμως κόντραρε σε σώματα. Εν συνεχεία ο Μήτρογλου μ' ένα δεύτερο σούτ κατάφερε να σκοράρει. Στο 43’ ο Ριέρα έχασε ένα τετ-α-τετ και στην συνέχεια της φάσης ο Σανκαρέ έδιωξε του σούτ του Ζαϊρί λίγο πριν περάσει την γραμμή.

Νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό

Στο 47' ο Ολυμπιακός είχε ένα νέο δοκάρι.  Ο Ρόμενταλ τροφοδότησε με πολύ ωραίο τρόπο τον Ριέρα, του οποίου σούτ του Ολυμπιακού βρήκε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν μες στο γήπεδο και έτσι ήταν θέμα χρόνου το να μπει το 2ο γκολ.

Στο 77’ ο Φουστέρ έβγαλε  μία πολύ καλή μπαλιά προς τον Μήτρογλου. Η άμυνα του Ολυμπιακού Β. αδράνησε και ο Μήτρογλου κίνηθηκε γρήγορα και... κρέμασε τον Ρόκα για το 0-2. Τέλος οΟλυμπιακός Β. είχε και αυτός δοκάρι στο 90’ με σούτ του Καμπάνταη.

Συνολικά ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα σε όλες του τις γραμμές. Οι παίκτες του Βαλβέρδε βρίσκουν σιγά σιγά τον ρυθμό τους και έδειξαν πως παραμένουν σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν αρκετά έτοιμοι για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους παρουσίασαν στο γήπεδο ένα αρκετά καλό σύνολο. Πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά η διαφορά των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πρωταγωνιστής ο Μήτρογλου, MVP o Ιμπαγάσα

Ο Μήτρογλου παρουσίασε σήμερα ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο… Γερμανός ήταν πολύ κινητικός και επικίνδυνος. Έκανε φάσεις, ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα ενώ σημείωσε και τα δύο τέρματα του αγώνα. Με αυτόν τρόπο ο Μήτρογλου έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας. 

Πολύ καλός ήταν και σήμερα ο Ιμπαγάσα, που κρατάει τα… κλειδιά της οργάνωσης του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που τρέχει πολύ, πασάρει πολύ καλά και είναι τεχνίτης ενώ όποτε χρειαστεί μαρκάρει κιόλας αρκετά. Ήταν δικαίως ο MVP της ομάδας. 

Πολύ ορεξάτος ήταν και ο νεαρός Φετφατζίδης, που είχε... εμπλοκή στο 2ο γκολ. Απέδειξε και πάλι πόσο ταλαντούχος είναι, όμως από την άλλη αρκετές ήταν οι περιπτώσεις που κρατούσε την μπάλα στα πόδια του περισσότερο απ' όσο έπρεπε ή πήγαινε να πάρει πιο πολύ απ' όσο χρειαζόταν το ματς πάνω του. Θετικότατος και ο Ρόμεναλ που εξακολουθεί να δείχνει πως θ' αποτελέσει μία σταθερή αξία φέτος για τον Ολυμπιακό.

Επίσης οι Μοντεστό και Α. Παπαδόπουλος έκαναν ελάχιστα λάθη σήμερα στην άμυνα. Είχαν σωστές τοποθετήσεις και δυσκόλεψαν πολύ τους αντίπαλους επιθετικούς. Οι δύο παίκτες συνέθεσαν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο. Εκτός αυτού ο Νικοπολίδης φανέρωσε μεγάλη ετοιμότητα, κάνοντας δύο πολύ καλές αποκρούσεις.

Πολύ ανεβασμένος ο Ριέρα, καλά στοιχεία ο Φουστέρ στο ντεμπούτο του


Ο Ριέρα φανέρωσε σήμερα ουκ ολίγες πτυχές των πραγματικών του δυνατοτήτων, κάτι που χαροποίησε τον τεχνικό του, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός χαφ εκτός του ότι προκάλεσε… ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου είχε ένα δοκάρι και ένα χαμένο τε-α-τετ, πλην όμως ήταν πολύ κινητικός ενώ έβγαλε την μπαλιά για το 1ο γκολ. Όσον αφορά στον Φουστέρ στην παρθενική του παρουσία στον Ολυμπιακό, όσο αγωνίστηκε φάνηκε πως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ωστόσο έβγαλε καλά στοιχεία ενώ είχε συμμετοχή στο 2ο τέρμα.

LIVE GAME
1' Ξεκίνησε ο αγώνας.

2' Με πάθος και δύναμη μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο.

9' Σούτ του Μπρέσκα η μπάλα περνάει άουτ.

10' Αρκετά ισορροπημένος ο αγώνας, έτσι όπως εξελίσσεται μέχρις στιγμής.

15' Φάουλ του Ιμπαγάσα η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

21' O Τοροσίδης μπορεί να βγάλει μία μπαλιά προς τον Μήτρογλου, όμως αυτή κόβεται.

23' O Ντουντού δίνει την μπάλα στον Μήτρογλου, του οποίου το ψηλοκρεμαστό σούτ βρίσκει στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

29' Ο Α. Παπαδόπουλος σώζει τον Ολυμπιακό από το να δεχθεί γκολ διώχνοντας την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή.

33' ΓΚΟΟΟΛ. Το 0-1. Ο Ριέρα κάνει μία ωραία ενέργεια αλλά και μία καλή μπαλιά προς τον Μήτρογλου. Αυτός κάνει ένα πρώτο σούτ, που όμως κόντραρε σε σώματα. Εν συνεχεία ο Μήτρογλου μ' ένα δεύτερο σούτ κατάφερε να σκοράρει.

39' O Ολυμπιακός έχει ανέβει αρκετά μετά το γκολ του ενώ ο Ιμπαγάσα κάνει και σήμερα ένα πολύ καλό ματς.

43' O Ριέρα χάνει το τε-α-τετ αλλά μετά βγάζει στον Ζαϊρί που κάνει ένα σούτ, με τον Σανκαρέ να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή. Μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

45' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.

46' Αρχίζει το Β' μέρος. Ο Ρόμενταλ περνάει στην θέση του Ζαϊρί.

47' Νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Ριέρα. Ο Ρόμενταλ τον τροφοδότησε με πολύ ωραίο τρόπο αλλά το σούτ του Ολυμπιακού βρήκε στο δοκάρι.

52' Ο Φετφατζίδης μπαίνει ως αλλαγή μες στο γήπεδο.

64' O Νικοπολίδης βγαίνει προ του Σολάκη και μπλοκάρει την μπάλα.

67' Ο Φουστέρ εισέρχεται στο γήπεδο ως αλλαγή στην θέση του Ριέρα.

77' ΓΚΟΟΛ. Το 0-2. Οι Φουστέρ και Φετφατζίδης συνεργάζονται πολύ καλά για να βγει μία πολύ καλή μπαλιά προς τον Μήτρογλου. Η άμυνα του Ολυμπιακού Β. αδράνησε και ο Μήτρογλου κίνηθηκε γρήγορα και... κρέμασε τον Ρόκα για το 0-2.

79' Σούτ του Φετφατζίδη δεν βρίσκει τον επιθυμητό... στόχο.

81' Σούτ του Αλβάρεζ η μπάλα άουτ.

82' Ο Κατσικογιάννης μπαίνει στο ματς αντί του Ιμπαγάσα.

83' Σούτ του Καπετάνου ο Νικοπολίδης κάνει μία πολύ καλή επέμβαση με το αριστερό χέρι.

86' Κεφαλιά του Σανκαρέ μπλοκάρεται.

87' Σούτ του Μήτρογλου, ο Ρόκα βγάζει την μπάλα κόρνερ.

90' Δοκάρι από τον Ολυμπιακού Βόλου μετά από σούτ του Καμπάνταη.

90' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Μικρά μικρά
* Ενθουσιασμός επικρατεί στην πόλη του Βόλου για το συγκεκριμένο φιλικό.

* Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ως γνωστόν και ο νεαποκτηθείς Νταβίντ Φουστέρ. Συνολικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί, μαζί με τον Φουστέρ, 19 ποδοσφαιριστές. Οι υπόλοιποι είναι οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Κατσικογιάννης, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου