Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ: Υπέρβαση για Μόρα


Αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα είναι η ΑΕΚ. ΟΣταύρος Αδαμίδης, σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του διεθνή αμυντικού, Γιώργο Καζιάνη, φρόντισε να δείξει πως η διοίκηση της Ένωσης, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να φέρει στα πάτρια εδάφη τον Μόρα, φτάνει βέβαια ηΜπολόνια να υποχωρήσει και να μην προβάλει υψηλές απαιτήσεις, όπως κάνει αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με τα σενάρια, η Ένωση, φέρεται αποφασισμένη να προσφέρει μέχρι και 300.000 Ευρώ για την αγορά του Μόρα, με τον σύλλογο της Ιταλίας να ζητάει ένα ποσό που ξεπερνάει το... διπλάσιο της προσφοράς του ελληνικού συλλόγου. Κάπου εκεί, έρχεται όμως και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν, ο έμπειρος άσος, έχει ήδη ξεκινήσει να πιέζει τους ανθρώπους της Μπολόνια, για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους», με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μόρας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για το συμβόλαιο που θα υπογράψει στην περίπτωση που αποχωρήσει από την Μπολόνια. Ο μουντιαλικός κεντρικός αμυντικός, αναμένεται να πάρει ένα ποσό γύρω στις 350.000 Ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, από τον οποίο έχει τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις.

Ο Μόρας, κατόπιν εισήγησης του Σέρα Φερέρ, είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ και... ρίσκαρε μετακομίζοντας στην Μπολόνια, στην οποία φρόντισε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Η συνέχεια, εντυπωσιακή για τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, καθώς μέσω της ιταλικής ομάδας κέρδισε εμπειρία και αρκετά διθυραμβικά σχόλια, ενώ αποτέλεσμα αυτού, ήταν η κλήση του στην Εθνική Ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ και η παρουσία του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου