Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τουρκικές προκλήσεις...Γιλντιρίμ:"Ο ΠΑΟΚ κέρδισε από τύχη"


Γιλντιριμ
  
Προκλητικός ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε από τύχη, ενώ εμφανίζεται βέβαιος πως τα "καναρίνια" θα περάσουν στους ομίλους του Europa League.

Σε θέση οδηγού πλέον βρίσκεται ο ΠΑΟΚ όσον αφορά στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο "Δικέφαλος" δεν λύγισε παρότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βιτόλο στο 57΄. Το γκολ του Βιερίνια έκρινε την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο η επόμενη μέρα βρίσκει Δερμιτζάκη και παίκτες προσγειωμένους. Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν πως τους περιμένει άκρως επικίνδυνη αποστολή στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Γιλντιρίμ: "Εμείς θα περάσουμε"

Τα "καναρίνια" πάντως δεν πτοούνται. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντίριμ δίνει το σύνθημα αντεπίθεσης στην Πόλη. "Ενενήντα λεπτά ολοκληρώθηκαν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε καθαρά από τύχη. Δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί στο ματς που θα γίνει στην Τουρκία. Εμείς θα περάσουμε.

Το γκολ το δεχθήκαμε από ένα λάθος. Εμείς, όμως, ήμασταν καλύτεροι και τους πιέσαμε αρκετά. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στην Τουρκία. Είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τράμπζονσπορ".

Άλεξ: "Να ξεχάσουμε ότι έγινε"

Από την πλευρά του ο μεγάλος σταρ της Φενέρμπαχτσε, Άλεξ προσπαθεί να ξεχάσει τον αγώνα της Τούμπας.
κανε πολύ ζέστη . Το ματς παιχνίδι το έχουμε ξεχάσει ήδη και επικεντρωνόμαστε στο ματς που ακολουθεί με την Τραμπζονσπόρ. Ο επαναληπτικός γίνεται μπροστά στο κοινό μας και θα περάσουμε" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.
 
Εμρέ: "Διαφορετικό παιχνίδι στην Τουρκία"

Ο μεγάλος απών της Φενέρμπαχτσε, Εμρέ Μπελόζογλου εμφανίστηκε βέβαιος για ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς. "Θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πάντως με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου