Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ιλάν: «Θέλω Παναθηναϊκό αλλά... γρήγορα»

«Θέλω Παναθηναϊκό αλλά... γρήγορα»
Ο Ιλάν μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr, ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε να «παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως οΠαναθηναϊκός», αποκαλύποντας, όμως, ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με βραζιλιάνικο σύλλογο!


Μετά το... ναυάγιο με τον Κρίστιαν Νέμεθ που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Νίκου Νιόπλια οΠαναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι και ο Ιλάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γουέστ Χαμ και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα. Οι απαιτήσεις του έχουν πέσει από το 1,2εκ. ευρώ που ζητούσε αρχικά και οι «πράσινοι» τον έχουν στην λίστα τους.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό με κολακευτικά λόγια, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της πατρίδας του. Δεν έκλεισε, όμως, την πόρτα στο «τριφύλλι», δίνοντας πιθανότητες αν οι νταμπλούχοι κινηθούν γρήγορα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίο κλαμπ, θα παίξει φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εκτός από τα δημοσιεύματα δεν έχω κάποια κρούση από την ελληνική ομάδα» είπε αρχικά ο πρώην άσος της Σεντ Ετιέν και συνέχισε:

«Όλο το καλοκαίρι βρίσκομαι σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες αλλά αυτή την στιγμή είμαι κοντά στην επιστροφή μου στην Βραζιλία. Δεν μπορώ να σας πω ποια ομάδα είναι αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι εξαιρετική προοπτική αλλά αν με θέλουν πραγματικά θα πρέπει να βιαστούν» κατέληξε και έστειλε το... μήνυμα στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου