Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ: Έγινε το πρώτο βήμα!

Έγινε το πρώτο βήμα!
Η ΑΕΚ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ. ΟΙ… ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ Η «ΤΑΚΤΙΚΗ» ΝΤΙΟΠ.-


Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο οΒαγγέλης Μόρας να αγωνίζεται από τη νέα περίοδο με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς οΣταύρος Αδαμίδης ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή. Όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, οι δύο πλευρές μετά από αρκετά ραντεβού τα βρήκαν σε όλα και τώρα απομένει το «ναι» των Ιταλών. 

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση των διοικούντων της Μπολόνια με τον ατζέντη του Μόρα, ενώ πολύ πιθανόν είναι στο συγκεκριμένο ραντεβού να βρίσκεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. 

Αν προκύψει από αυτή τη συνάντηση δίαυλος επικοινωνίας, τότε θα υπάρξει άμεσα ταξίδι και του Σταύρου Αδαμίδη στην Ιταλία για τις τελικές συζητήσεις. 

Ελπίζουν να … πέσουν

Η Μπολονία από την πρώτη στιγμή δεν ήταν αρνητική στην παραχώρηση του Βαγγέλη Μόρα, όμως για να γίνει αυτό θέλουν να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως οι Ιταλοί αξιώνουν 1.5 εκατομμύριο ευρώ, όμως τόσο ο μάντζερ του ποδοσφαιριστή όσο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ελπίζουν πως θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να μην υπάρξει καλύτερη πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό. 

Με… οδηγό τον Ντιόπ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η συγκεκριμένη μεταγραφή θυμίζει πάρα πολύ αυτή του Πάπα Ντιόπ από την Πόρτσμουθ. Η Ένωση έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, όπως και τότε, και αυτό είναι το δυνατό της «όπλο». Οι «κιτρινόμαυροι» θα… πατήσουν πάνω στην επιθυμία του Μόρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και αισιοδοξούν πως πολύ σύντομα θα πάρουν και την θετική απάντηση της Μπολόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου