Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέμα ωρών του Ουρτάδο

Θέμα ωρών του Ουρτάδο
Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο βρίσκεται σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, ενώ τονίζεται ότι άπαντες θέλουν να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή τις επόμενες ώρες.


Θέμα ωρών είναι η έλευση του Μοϊσές Ουρτάδο στον Ολυμπιακό σύμφωνα με την εφημερίδα «Εl mundo Deportivo», όπου τονίζεται πως η Εσπανιόλ απλά περιμένει την επίσημη έγγραφη προσφορά του Ολυμπιακού, προκειμένου να κλείσει τη Δευτέρα το πρωί η μεταγραφή. Άλλωστε αυτό άφησαν να εννοηθεί στο περιθώριο του προχθεσινού φιλικού της ομάδας με την Ταραγόνα, τόσο ο πρόεδρος Ντανιέλ Σάντσεζ Λίμπρε, όσο κι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ραμόν Πλανάς.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο προπονητής της Εσπανιόλ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο ναι μεν έκανε πάρα πολλές αλλαγές στο φιλικό, δεν έβαλε όμως ούτε λεπτό τον Ουρτάδο και τον άφησε στον πάγκο. Επίσης ξεκαθαρίζεται ότι τόσο η Εσπανιόλ, όσο κι ο Μοϊσές θέλουν πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή. Η ομάδα για να πάρει χρήματα και να τα επενδύσει σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο παίκτης γιατί θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Πέρασαν από εξετάσεις οι Νέμεθ, Πάντελιτς

Στο μεταξύ από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα οι Κρίστιαν Νέμεθ και Μάρκο Πάντελιτς. Ο Νέμεθ θα μεταβεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας, για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με τους «ερυθρόλευκους». Διετές συμβόλαιο έχει υπογράψει ήδη ο Σέρβος διεθνής επιθετικός, Μάρκο Πάντελιτς. 

Επίσης στην Αθήνα βρίσκεται από αργά χθες τη νύχτα (πιο συγκεκριμένα από τη μία και τέταρτο) η αποστολή του Ολυμπιακού, μετά το 2-0 στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό ενώ αύριο στις 7 το απόγευμα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή, το ερχόμενο Σάββατο (20:30) στο Καυτανζόγλειο.

* Η ιστοσελίδα «sportal.hr» της Κροατίας γράφει για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον... άνεργο πλέον αμυντικό Ντίνο Ντρπιτς. Πέρυσι αγωνίστηκε  στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καρλσρούης, ως δανεικός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά η ομάδα του δεν τον θέλει πίσω μετά την ομολογία της συζύγου του, Νίβες Κέλσιους (γνωστό μοντέλο του Playboy), αποκάλυψε ότι είχαν κάνει έρωτα στο κέντρο του αγωνιστικού χώρο του γηπέδου «Μάξιμιρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου