Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2 ..."οι παρενέργειες του καλοκαιριου και τα ατομικά λάθη" (video τα γκολ)

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ αυτή την φορά, με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, σε έναν αγώνα που θεωρητικά θα ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟ να πάρει τους πρώτους βαθμούς στη φετινή του πορεία στο Champions League....
Οι πράσινοι, ξεκίνησαν δυνατά, με τον Σισέ να κάνει το πρώτο σουτ στο πρώτο μόλις λεπτό, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Βίλαντ.Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την Κοπεγχάγη να είναι πολύ καλά διαβασμένη, κλείνοντας τους διαδρόμους και βγαίνοντας επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.Ο Σισέ ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης, κλεισμένος πάντα από δύο και τρεις αμυντικούς, χωρίς κανένα στήριγμα δίπλα του, δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Κοπεγχάγης.Νίνης και Γκαρσία κινήθηκαν στα ρηχά, ενώ ο Λέτο από δεξιά δεν είχε στήριγμα και προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες να τροφοδοτήσει τον μοναδικό επιθετικό (Σισέ) στην περιοχή.Στο 28' ο Εντόι τροφοδοτείται στον κενό χώρο, ο Τζόρβας επιχειρεί έξοδο χωρίς λόγο, εκτός περιοχής και δέχεται ένα εύκολο γκολ.
Στο 37' χάθηκε η μπάλα στο κέντρο, ο Ζιμπέρτο κάνει το φάουλ, παίρνει κίτρινη και από την εκτέλεση έρχεται το δεύτερο γκολ για την Κοπεγχάγη, με τον Βίνγκαρ να σουτάρει δυνατά στην ευθεία, δίπλα από το "τείχος", ο Τζόρβας ανέτοιμος και πάλι, είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμέσως μετά την αποβολή του Ζιλμπέρτο με δεύτερη κίτρινη, μόλις στο 49', ουσιαστικά χάθηκε κάθε ελπίδα να γυρίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι.Η φιλοξενούμενοι, αν και κέρδιζαν με δύο γκολ διαφορά, σεβάστηκαν τον αντίπαλο, δεν ανοίχτηκαν, έπαιξαν έξυπνα, είχαν και δοκάρι στο 70', πήραν την νίκη εύκολα και πλέον είναι στην κορυφή του ομίλου.

"Παρενέργειες των διοικητικών προβλημάτων του καλοκαιριού και των ατομικών λαθών" ήταν η αιτία για την εικόνα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με δήλωση του κ. Πατέρα στο τέλος του αγώνα.
"Δεχθήκαμε εύκολα το πρώτο γκολ από δικό μας λάθος και η αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα κατέστησε το δεύτερο ημίχρονο ανύπαρκτο για την ομάδα" τόνισε ο Νιόπλιας.

frapesport


 Ο αγώνας:
  
Έναρξη αγώνα

1' Σισέ σουτ, δύσκολα απέκρουσε ο Βίλαντ

9' Επικίνδυνα η Κοπεγχάγη μέσα στην μικρή περιοχή, έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΟ


21' Σουτ του Βύντρα, μακρινό συρτό, δύσκολα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σε κόρνερ

28' Γκολ για την Κοπεγχάγη με τον Εντόι να πλασάρει, σε λανθασμένη έξοδο του Τζόρβα.

31' Σουτ του Λέτο, με τα ακροδάχτυλα έσωσε ο Βίλαντ.

33' Δύσκολα έσωσε ο Ζιλμπέρτο μπροστά από αμαρκάριστο παίκτη της Κοπεγχάγης, μέσα στην μικρή περιοχή και σε θέση για γκολ

36' Κίτρινη κάρτα στον Ζιλμπέρτο

37' Γκολ, δεύτερο για την Κοπεγχάγη, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βίνγκαρ σημάδεψε στην κλειστή γωνία του Τζόρβα.

41' Ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους με την άμυνα του ΠΑΟ να βρίσκεται σε σύγχυση μετά και το δεύτερο γκολ

44' Μακρινό σουτ του Σισέ, η μπάλα άουτ..

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας .

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Αλλαγές για τον ΠΑΟ: Καραγκούνης αντί του Κατσουράνη και Σπυρόπουλος στην θέση του Γκαρσία

49' Δεύτερη κίτρινη στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Παναθηναϊκός με δέκα

60' Πλεσίς στην θέση του Νίνη

70' Δοκάρι για την Κοπεγχάγη και αποδοκιμασίες πάλι από τους οπαδούς του ΠΑΟ

75' Ευκαιρία για τον ΠΑΟ με τον Σισέ να "τσιμπάει" την μπάλα σε σέντρα στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο άουτ

77' Άλλη μια ευκαιρία καλή για τον Παναθηναϊκό, με τον Βύντρα να γυρίζει την μπάλα μέσα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων, αλλά δεν βρέθηκε κανείς εκεί να την σπρώξει στα δίχτυα

Τέλος του αγώνα 

ΠΑΟ Κοπεγχάγη 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου