Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτήν τη φορά στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό! Δεν μίλησε για το παιχνίδι ο σέρβος που έφυγε αμέσως από την αίθουσα Τύπου. Δεκτή η παραίτηση από τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πάντως τόνισε στον Μπάγεβιτς πως τον θεωρεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως δεν του ρίχνει όλη την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας


"Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Εχω πει και στον κύριο Αδαμίδη και στους παίκτες ότι παραιτούμαι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του", δήλωσε ο 62χρονος τεχνικός, στις τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής της Ενωσης. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης, επιβεβαίωσε την απομάκρυνση του Ντούσκο, τονίζοντας πως στην κουβέντα που είχαν του τόνισε πως αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.
Παράλληλα, υπογράμμισε στον πρώην -πλέον- προπονητή της ομάδας, πως δεν του χρεώνει την απόλυτη ευθύνη για την κακή εικόνα ως τώρα. Η εξέλιξη αυτή έμοιαζε φυσικό επακόλουθο μετά τη νέα αποτυχία της ΑΕΚ, που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική κι ενώ δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο ντέρμπι!
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, τα τρία είναι απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες και το τέταρτο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας! Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και οι παίκτες δέχτηκαν βροχή αντικειμένων και καρεκλών από τους εξαγριωμένους φίλους τους! Απαντες έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, εκτός από τον Μπάγεβιτς, ο οποίος μάλιστα απώθησε και τους security που πήγαν να τον προστατέψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου