Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ… ΠΛΑΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ… ΠΛΑΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ: ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ»!
Στην πρωτιά της Κοπεγχάγης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού εστιάζουν τα δανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που εκθειάζουν την ομάδα της χώρας τους για τη μεγάλη νίκη της στο ΟΑΚΑ.

Η ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» πανηγυρίζει και κάνει λόγο για «σουρεαλισμό στην Αθήνα» παραθέτοντας την κατάσταση στην κορυφή του ομίλου μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής με την Κοπεγχάγη να είναι πρώτη με έξι βαθμούς, μπροστά από την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί με τέσσερις.
«Ερείπια!»
Μάλιστα, προχωράει και σε ενδιαφέρουσες… προεκτάσεις για τη… συμφορά που βρήκε τους Έλληνες! «Η οικονομία είναι… ερείπια. Διαδηλώσεις στους δρόμους. Απεργίες. Και τώρα αυτό. Ο Παναθηναϊκός χάνει από μία ομάδα από τη Δανία». Επίσης στο ρεπορτάζ επισημαίνεται: «Είμαστε το νούμερο ένα! Είμαστε το νούμεεεεερο ένα!».


Πιο συγκρατημένη, αλλά εξίσου ενθουσιώδης, η αναφορά της «Sporten» που υπογραμμίζει: «Η Κοπεγχάγη στην κορυφή μετά από άξια νίκη». Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η ομάδα της Δανίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.
Μεγαλύτερος προβληματισμός από τον κόσμο, όχι από τους παίκτες…
Από την πλευρά της, η «spndk» τονίζει: «Η Κοπεγχάγη στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ» και στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως η ομάδα της Δανίας σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της.
Η «politiken» εκθειάζει –και αυτή- την ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας: «Μεγάλη νίκη για την Κοπεγχάγη που ‘βλέπει’ πρόκριση», γράφει στο ρεπορτάζ. Επίσης τονίζει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκάλεσαν περισσότερο προβληματισμό στους φιλοξενούμενους σε σύγκριση με τους αντίπαλους παίκτες!
Όλες οι εφημερίδες, πάντως, κάνουν αναφορά στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΟΑΚΑ από τους φίλους του Παναθηναϊκού.
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=147612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου