Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Βλέπει» Χρυσικόπουλο ο ΠΑΟ

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, με τον Παναθηναϊκό να φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου φόργουορντ του Άρη.
«Βλέπει» Χρυσικόπουλο ο ΠΑΟ


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» οι Πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν την περίπτωση του 17χρονου διεθνή φόργουορντ των «κίτρινων» και μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Άρη 1.000.000 ευρώ για να τον ντύσουν στα «πράσινα».
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την αγωνιστική πορεία του Χρυσικόπουλου τα τελευταία δύο χρόνια, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της  Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αλλά, μέχρι τώρα συναντούσε την κατηγορηματική άρνηση του Ερασιτέχνη Άρη (σ.σ στον οποίο ανήκει ο παίκτης), σε οποιαδήποτε συζήτησηση για την παραχώρησή του.
Ωστόσο, τον προσεχή Δεκέμβριο ο Κερκυραίος άσος θα κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και πλέον θα είναι σε θέση να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να χρειάζεται την συγκατάθεση του Άρη, με τους «πράσινους» να εμφανίζονται έτοιμοι να το εκμεταλλευτούν....
Από Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου