Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ: Έκλεισε Νασούτι

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάν Νασούτι καθώς ο Αργεντινόςκεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση του «δικεφάλου» και αναμένεται τηνΔευτέρα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα έπαιρνε τη θέση του ΝτάνιελΜαϊστόροβιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Σέλτικ, ήταν το μείζον θέμα που απασχολούσε τη διοίκηση της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό. Τα ονόματα των Γίρανεκ, Μόρακαι Γιάλιενς απασχόλησαν για μέρες τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο τελικά ο ΚριστιάνΝασούτι είναι αυτός που θα γίνει παίκτης της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η Ένωση συμφώνησε σε όλα τόσο με την Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, όσο και με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και έτσι θα τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμούγια τον επόμενο χρόνο. Ο Νασούτι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το «δικέφαλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νασούτι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, με την μορφή δανεισμού από την Ρίβερ, ήταν βασικότατο στέλεχος των «κίτρινων» στην πορεία τους προς τον τελικό του Κυπέλλου και την  θέση του πρωταθλήματος έχοντας 34συμμετοχές και ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου