Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μπροστ-Αρης (βίντεο)

Ο Αρης πήρε το πρώτο του διπλό στην φετινή Superleague νικώντας με 1-0 την Καβάλα. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με γκολ του Οριολ στο 27’ και μετά από αυτή τους τη νίκη φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.



Φάσεις με το σταγονόμετρο… 

Σε ένα μέτριο από άποψη θεάματος και φάσεων ημίχρονο, η Καβάλα είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 4’ με το μακρινό σουτ του Αλεξάντροβιτς, που απέκρουσε ο Σηφάκης. Αυτή η ευκαιρία ήταν μια από τις λίγες και των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.
Το έγραψε ο Οριολ

Εκει που όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα βρει τις ομάδες ισόπαλες, όχι από θέμα χρόνου αλλά από θέμα φάσεων, οι οποίες μετριόντουσαν με το σταγονόμετρο, βρέθηκε ο Οριόλ στο 27’ που έκανε σουτ εν κινήσει ενώ βρίσκονταν εκτός μεγάλης περιοχής να γράψει το 1-0. Φάση που μερίδιο ευθύνης φέρει ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος αλληγόρησε στην φάση.
Κάτι πήγε να γίνει…

Λίγο πιο δραστήριες εμφανίστηκαν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αρης λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του σε μια φάση στο 48’, όταν ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε με τα δάχτυλα σε προσπάθεια του Χαβίτο. Στην εξέλιξη της φάσης βέβαια ο Κροάτης τερματοφύλακας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε σε καλό επίπεδο και στο 53’ ο Αλεξάντροβιτς ύστερα από μια κάθετη πάσα του Ντιέ, εξουδετέρωσε τον Σηφάκη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο πολύ δραστήριος Χαβίτο ζήτησε πέναλτι στο 61΄, σε ανατροπή του από τον Ντικρόκ, ενώ το σουτ του ίδιου στο 64΄ ανάγκασε τον Γκαλίνοβιτς σε μια ωραία απόκρουση σε κόρνερ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): 
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Σιόντης, Φερέιρα, Τόμασιτς, Ντιε, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς(74' Ιωάννου), Ονουάτσι(71' Δρόσος), Αμπντούν, Ναζλίδης(46' Γιάννου)
Άρης (Έκτορ Κούπερ): 
Σηφάκης, Οριόλ, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ(57' Ρουίς), Μίσελ, Μενδρινός(73' Ναφτί), Περάλ, Βανγκέλι, Τσεσνάουσκις(86' Κασναφέρης), Πρίττας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Ο αγώνας ξεκινάει με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω της διαμαρτυρίας του ΠΣΑΠ

Περίπου 7.500 θεατές βρίσκονταν στις εξέδρες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Σχεδόν 3.500 οπαδοί του Άρη 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου