Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Άνοστη σούπα στην Τρίπολη

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Τρίπολης είχε καταπονηθεί από την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα όλη την ημέρα και ήταν προφανές από πολύ νωρίς πως οι δύο ομάδες θα αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε τα ηνία του αγώνα νωρίςκερδίζοντας τις περισσότερες μάχες στον χώρο του κέντρου και προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Με μία τέτοια κάθετη μπαλιά οΡομπέρτο βρέθηκε προ του Κρέσιτς στο 5ο λεπτό αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακα έδιωξε με τα πόδια.

Κάπου εκεί ο 
ΠΑΟΚ βγήκε πιο μπροστά και με τους Γκαρσία και Βιτόλο να ισορροπούν λίγο την κατάσταση στο κέντρο, άρχισε να κυκλοφορεί η μπάλα και να γίνονται προσπάθειες να βγει ο «Δικέφαλος» από τα πλάγια, κάτι που επιθυμούσε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Όμως το γκολ άγγιξε ο 
Σαλπιγγίδης στο 11ο λεπτό από μια μπαλιά-απομάκρυνση από την άμυνα, αλλά ο Ντεγκρά «νίκησε» τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, σε μια φάση που ο διεθνής φορ καθυστέρησε να τελειώσει την φάση.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος γενικά κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση με την κατοχή να είναι μοιρασμένη, με τον 
ΠΑΟΚ να αποκτά τον έλεγχο του αγώνα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου αλλά να μην μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω με τα λάθη να είναι το κυριότερο…συστατικό στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά με σκοπό να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε στην θέση του οδηγού και θα του επέτρεπε να διαχειριστεί το ματς. Λίγο έλειψε να το πετύχει στο 48’ όταν ο Καρέρα βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 
53’ τα…αίματα άναψαν, όταν ο Ουντότζι έριξε μια μεγαλοπρεπέστατη…κλωτσιά στον Σαλπιγγίδη με τον διαιτητή Τσινιάρη να τρέχει να του δείξει την κίτρινη κάρτα αλλά ο Νιγηριανός, πριν καν προλάβει να «κιτρινιστεί» πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια επειδή έβρισε τον «άρχοντα» του αγώνα.
Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αλλά 
ο ΠΑΟΚ δεν πίεσε όσο θα έπρεπε τον αντίπαλο για να φτάσει στο γκολ και ο Αστέρας αφού δεν πιέστηκε προσπαθούσε να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο 
84’ ο Μάρτινς βρέθηκε μόνος από το ύψος του πέναλτι, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κρέσιτς είπε «όχι» στον Βραζιλιάνο κρατώντας το «0» ενώ ο«Δικέφαλος» βγήκε μπροστά να πιέσει αλλά ο χρόνος είχε περάσει και οι μακρινές μπαλιές που επιχειρήθηκαν( με τον Γκαρσία κατά κύριο λόγο) και κάπως έτσι το 0-0σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Διοργάνωση: Superleague
Αγωνιστική: 2η
Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Τσινιάρης Μ. (Αθηνών)
Βοηθοί διαιτητή: Ακρίβος Χ. (Αθηνών), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας)
4ος διαιτητής: Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας)
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος):Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς(38' Ουντότζι), Ρομπέρτο(68' Ρουμπίλ), Ροζέριο(85' Φορτούνης), Καρέρα



ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης):Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς(68' Κουτσιανικούλης), Φιλομένο(52' Παπάζογλου)


Σκόρερ
-

Κίτρινες
:35' Μπουσαϊντί, 42' Λαδάκης, 56' Ουριμπάρι, 79' Κοντρέρας, 89' Βιεϊρίνια, 91' Αργυρόπουλος
Κόκκινες:53' Ουντότζι
Δοκάρια:-
Matchpoint:Η φωτιά δεν νικάει την φωτία, ως εκ τούτου η άμυνα δεν νικάει την άμυνα
Actionman: Ο Μπαστία που έκοβε και έραβε στο κέντρο
Distraction:Αναμφίβολα ο Ουντότζι που έπαιξε...σκάρτα 20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου